Gröna ögon

Det blev en makeup i varma färger idag vilket jag aldrig använder annars då jag är en kall person men det blev jätte fint!
Hade skuggor i grön nyans och ett ganska mörkt guld-brunt rouge, till detta ett mörkröttläppstift med ett guldigt glans över, så snyggt blev det!
Dock blev det inga snygga bilder på resultatet då det var dåligt ljus här hemma :( men kanske kan bjuda på någon "in-action-bild" imorgon när jag lagt in bilderna!

Kollade upp lite tågtider och priser inför en septemberhelg då i ska åka ner till Skåne, men priserna är ju fruktansvärda!
Förstår inte hur dom tänker när det gäller kollektivtrafik, tanken är ju att vi ska välja att åka kollektivt för att detta är bättre för miljön men vem sätter sig och åker kollektivt i dryga sex timmar när man kan ta bilen på ca fyra timmar och dessutom betala mindre?! Tågpriserna måste sänkas radikalt om resenärerna ska vli fler, man ska inte tjäna på att ta bilen!


Kommentarer
Postat av: e m m a - s o p h i a

svar: vad glad jag blir när du säger att du gillar den, sånt är alltid kul att höra. :D just nu håller jag på med en kompis bloggdesign, men när jag är klar med den kan jag eventuellt göra en åt dig också. men jag har rätt dåligt minne och är glömsk av mig, så påminn mig gärna. :)nu vet jag en som ska sova, gonatt med dig. :)

2008-08-26 @ 23:06:22
URL: http://levoton.blogg.se/
Postat av: Jessica

Ja det är det, blev förälskad i den tapeten. Hur är det med dig annars???

2008-08-27 @ 11:02:13
URL: http://smasmuloravmittliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0