Microdermabrasion

Ledsen att det blev så lite bloggande igår
men hade ingen lust att sitta framför datorn!

Lovade er ju att berätta lite om min micro-behandling,

So here we go!


Microdermabrasion är en metod som tar bort döda hudceller och reducerar synliga porer. Många går till salong för att få denna behandling men den går även att göra hemma!

Jag använder Mary Kay's TimeWise® Microdermabrasion Set.

Steg 1; Refine är en avancerad exfolierande lotion med exfolierade kristaller som omedelbart ger huden mer energi för en mer strålande och frisk yta. Den ger näring till huden underifrån då den ökar microcirkulationen som tar upp syret till hudens yta och ger en frisk samt strålande hy. Den reducerar även synliga porer genom att effektivt avlägsna döda hudceller som naturligt formas inuti och runt kanterna på varje por.

Steg 2; Replenish skiljer detta set mot konkurrenterna. Det är ett rikt serum bestående av vitaminer, antioxidanter och anti-irriterande ämnen som ger näring till den mjuka lena huden du fick i steg 1. Serumet i steg 2 absorberas omedelbart och ger näring till huden utifrån, hjälper föryngringsprocessen och skyddar mot smutspartiklar i omgivningen. Det lugnar även huden och hjälper till att skapa balans samt förbereder huden för nästa steg i hudvårdsrutinen, det vill säga fukten!


Setet är ett komplement till den dagliga hudvården som vi absolut inte får glömma! Denna behandling kan göras 1-3 gånger i veckan, efter rengöring och innan fukt, men det ska alltid vara två dagars mellanrum för att inte skada huden. Tänkte att jag skulle ta grunderna först men eftersom jag skrev att jag gjort denna behandling tyckte jag att jag lika gärna kunde berätta om den för er.


Kommentarer
Postat av: Lisa

Oj oj oj... vilken lyx på hemmaplan. Låter som något mina stackars porer skulle behöva. De blir alldeles arga och svarta i den torra vinterluften.

2008-02-25 @ 14:39:58
URL: http://polroger.blogspot.com
Postat av: Lisa

Jodå, får väl flytta närmare i västa fall... Skämt åsido, jag antar att man kan beställa grejjerna eller åtmistone få tag på dem i Göteborg (jag bor ju där också).

Kram!

2008-02-25 @ 19:22:39
URL: http://polroger.blogspot.com
Postat av: Paula

Hejsan! A propå antioxidanter har jag skrivit ett inlägg om te, åldrande, antioxidanter och varför man INTE ska ha mjölk i teet! Spana in det på:

http://biktstolen.blogg.se/1203963614_would_you_care_for_so.html

2008-02-26 @ 18:53:41
URL: http://biktstolen.blogg.se
Postat av: zalina

ja jag ska verkligen fundera mera!! haha ena dagen e jag sugen & andra fegar jag ur.. ha en underbar helg :)

2008-03-01 @ 00:05:57
URL: http://zalinakarlsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0