Trött

Hade svårt för att somna igår kväll. Även i en liten stad kan det vara jobbigt att bo i centrum, framförallt i ett gammalt hus med dåliga fönster. Igår åkte en cool snubbe, som garanterat gillar att meka och styla, fram och tillbaka utanför oss. Med en bil som lät värre en den mullrigaste Harley Davidson, och inte nog med att det lät när han passerade utan det lät både långt innan och långt efter.

Jag höll på att bli tokig, mellan elva och tolv lät det med jämna mellanrum. Hade lust att ställa mig på balkongen och vänta med äggkartongen redo, men hade bara ett ägg hemma och dessutom vet jag att jag aldrig hade träffat. Hur kul vissa än tycker att det är att köra bil på kvällarna/nätterna och att meka med dom så de låter så högt som möjligt, han hade garanterat ingen ljuddämpare på, så finns det faktiskt andra människor runt omkring som vill sova vid elvatiden en torsdag.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Vägverket borde göra skyltar där det står; Kör tyst - Sovande människor. Precis som skyltarna; Kör skata - Lekande barn!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0