Utvärdeing av målen...

Oki... tar utvärderingen av mina mål idag istället för igår, då ska vi se hur det har gått...

(trumvirvel)

  • Första målet att läsa på om mina produkter har jag slarvat lite med måste jag erkänna, tror att det beror på att det har känts som om mina klasser varit så långt bort att jag inte behövt läsa på mer men dom är ju inte det... däremot fick jag ganska mycket information på förra måndagsmötet så känner mig inte helt borta! Ska dock bli ändring på detta då jag ska sätta mig och läsa lite snart!

  • Andra målet; att komma igång med skolarbetet har jag fixat kanon bra! Har läst första kapitlet och gjort instuderingsfrågorna till detta så imorgon när vi har första föreläsningen är jag beredd, hoppas jag :)
    (och detta målet var väl ändå det viktigaste?!)

  • Tredje och sista veckomålet var att kontakta mina handledare, vilket jag gjort! Var och hälsade på i fredags och nu i veckan ska jag vikariera för en av dom och nästa vecka sätter jag igång med min VFU.


Jag har även varit inne och snuddat på månadsmålen, så det har varit en bra vecka... Jag känner mig nöjd över vad jag gjort och även om jag slarvat lite med mål ett så är jag stolt över mig själv och anser att jag jobbat bra för mina mål!

Jag har redan bokat in fyra klasser, har nämligen bestämt mig för att göra en Perfect Start vilket innebär åtta klasser på två veckor. En kanon start för min verksamhet som skapar ett kontaktnät samt ger övning och trygghet i mitt arbete


Så vad har jag då för mål denna vecka?


Kommentarer
Postat av: only guys aloud

mål är till för att inte uppfyllas:P

2008-01-21 @ 12:58:55
URL: http://onlyguysaloud.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0