Celebrate the Dreams

På fredagen var det utbildning under dagen inne på Scandinavium.
Vi var 2300 stycken där och tror att ca 200-300 stycken var män, dvs respektive till konsulter vilket innebär att vi var 2000 hudvårdskonsulter som alla bar våra kavajer och kjolar. Fatta att det var häftigt att se detta hav av kvinnor, folk vred ju nästan nackarna av sig när vi forsade ut från Scandinavium när det var slut o alla hade bråttom till hotellen för att byta om, äta och fräscha upp sig!
Utbildningarna var toppen och handlade mycket om att våga drömma och våga tro på sina drömmar, kanske inte så konsigt eftersom seminariet hette "celebrate the dreams" :) Det handlade även om att få igång sin buisness och att våga kliva utanför sin komfortablazon, det vill säga att våga chansa för vad är egentlligen det värsta som kan hända? Jo att man inte känner sig riktigt bekväm men hur farligt är det då?
Är svårt att sätta fingret på precis vad som var bäst och vad som gjorde mest intryck under utbildningen men den gav utdelning iallafall, det kan ja lova ;) I måndags bad vi Erika om en utmaning varå hon svarar "30 samtal på 24timmar" och jag lyckades! Bland annat vågade jag ringa till en gammal klasskompis från högstadiet samt att ta kontakt med kassörskan på Hemtex, har alltid tyckt att hon är otroligt trevlig men att börja tala om mitt jobb som hudvårdskonsult har jag då aldrig vågat göra tidigare, men idag gjorde jag det och jag är så stolt! Hörde dessutom att två vänner som var med i Göteborg även dom vågat prata med främlingar :) Så något hände allt där nere!


Duktigare dansare fick vi njuta av oxå :)

Kommentarer
Postat av: Jonna

godnatt söt!

2008-09-10 @ 23:56:11
URL: http://jth.blogg.se/
Postat av: Jonna

tack ;)

2008-09-11 @ 00:19:26
URL: http://jth.blogg.se/
Postat av: Dress Like a Princess

Godmorgon! :)

2008-09-11 @ 08:50:11
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0