Strömavbrott och nytt jobb...

God dagens :)

Är nyss hemkommen efter första dagen på nya jobbet... Många nya ansikten och namn på härliga arbetskamrater! Första arbetsdagen flöt på bra men känns som jag har fått ett otroligt tufft schema, men kanske kanske kan vi ändra något så att det blir lite lättare är bara att hålla tummarna annars får jag väl bita ihop lite extra och anadas ut om tio veckor... känns dock inte som det kommer bli någon vidare kvallitet i undervisningen då men vi får se än är inget spikat!

Igår hade vi problem med elen här hemma... strömmen gick först vid halv sju efter en halvtimma kollade vi med grannarna varvid vi upptäckte att grannen bredvid hade ström men inte under... halva trappen hade alltså ström?!
Eftersom det var söndag gick det inge vidare att få hjälp men efter 1½timme hade vi åter ström efter att ha fått tillkalla Securitas och svärfar som är elektriker... men efter en halv timme gick den igen och svärfar fick sätta sig i bilen och åka hit igen, stackarn. Efter en timme hade Securitas fortfarande inte kommit tillbaka så då bröt/lirkade de upp elskåpet och sen dess har vi haft ström. 
Får höra med sambon vad hyresvärden har sagt och om något har byttsut idag annars vågar jag ju knappt laga mat i kväll... Igår fick jag nämligen grädda pajerna inne hos grannen! Tur man har trevliga grannar :)

Hur har ni det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0