Musik är roligt :)

Innan min resa till Skåne med konfirmation, innan resan till Dalsland med 90års kalas, innan mitt 25års kalas, innan campingen och innan kusten... ja för länge sen med andra ord :)...
så var jag iväg med en god vän och provade Musik quiz som ett av våra ute ställen i stan har på onsdagar under sommaren.

I vilket fall som helst så skrev jag att jag tidigare under sommaren hade varit på Allsång, som ett annat fik/ute ställe här i stan anordnar under sommaren och att det återstår att se vilket som är roligast... och sedan har jag helt glömt bort att berätta vad jag tyckte... så här kommer det... bättre sent än aldrig :)Ja som ni ser på min lilla lista så vinner Allsången stort :) Det är helt klart mer min grej att få sjunga själv! Brukar ofta ha koll på texter och sjunger hellre än bra men vet sällan vad låten heter eller vem artisten är :) så redan där passar ju Allsången mig bättre! Sedan var ju stämningen på topp inne på den mysiga och fullsatta innergården, där det krokades arm med grannen bredvid medan alla sjöng och gungade! Tillskillnad från den tomma stora baren där stämningen snarare var tävlingsinriktad och alla höll sig till sina små gruppkonstellationer vilket inte ledde det minsta till att man ville fortsätta kvällen där... tyvärr...

Det var årets första allsång jag var på och idag när jag var och fikade med två vänner bestämde vi att vi även skulle gå på den sista allsången för året som är den 18 augusti då vi har börjat vår första arbetsvecka så kan vi prata av oss lite om våra nya jobb också då två av oss börjar få lite fjärilar i magen :) sen har ju inte eleverna börjat än då så då gör det inget att det är mitt i veckan och att man kanske är trött dagen efter ;)

Så allsång i mitt hjärta :)

Kommentarer
Postat av: Cindy Åkesson

Sv: Ja, jag fick göra min i paint haha, det var hemskt :)

2010-07-29 @ 18:21:36
URL: http://cindy.webblogg.se/
Postat av: Elin Toreborg [foto]

Sv: Jag är grymt nöjd med min D80, men jag har även provat en D90 några veckor. Skillnaden är inte så stor men jag tycker men fick bättre färgmättnad i D90:n. Dock kan man enkelt fixa till det i efterhand om man använder D80 :) Så jag vet inte riktigt vad jag ska rekomendera, vet inte hur mycket det skiljer i pris men chansar på att det kan va ett par tusenlappar? Isåfall skulle jag nog satsat på att hitta en D80, om man har möjlighet att redigera bilderna i efterhand. Det är dock inget måste utan det beror lite vad man är ute efter :) Hoppas du fick lite hjälp!

2010-07-29 @ 20:24:55
URL: http://elintoreborg.blogg.se/
Postat av: josefine

tack. Din kommentar var jättefin :) vill fortsätta tack vare alla positiva kommentarer jag får :)

2010-07-29 @ 21:49:42
URL: http://technicolor.blogg.se/
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

Jag har lagt upp vinnaren av dagens blogg nu, gå in och kolla om det blev du! :D

2010-07-30 @ 00:25:19
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
Postat av: Cindy Åkesson

Sv: Haha helt sjukt, jag tycker att den ser amatöraktig ut, men många har faktiskt kommenterat att den är fin och så. Konstigt :D Den var bara tillfällig, ska få hjälp av rätt människor att fixa en ny så fort dem har tid :)

2010-07-30 @ 00:51:17
URL: http://cindy.webblogg.se/
Postat av: josefine

ja, det är fint :)

2010-07-30 @ 13:16:18
URL: http://technicolor.blogg.se/
Postat av: MOOOLLYS

DAGENS BLOGG!

Skriv bara en kommentar om att du är med och kanske har JUST DU chansen att ta del av mina 1000 besökare.

LYCKA TILL! :D

2010-07-30 @ 13:22:57
URL: http://HTTP://MOOOLLYS.BLOGG.SE

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0