Friskis & Dyng blöt

Då har jag äntligen tagit mig i kragen och kommit iväg på ett Friskis och Svettis pass ute i det gröna :)
Tänkte redan från början att det här kommer jag inte ur utan att svetten rinner.. det var ju omkring 30grader ute och rätt det hade jag men inte var det av svett jag rann bort. Nej då inte mer en någon låt in på passet kom det en ordentlig åskskur! Japp blött blev det att skutta runt i men inte räckte det med det utan ner i det blöta gräset och kräla skulle vi också...
Men roligt var det :) och nu efteråt är det ju jätte skönt! Har precis gottat mig med vattenmelon och jordgubbar :) MUMSIGT!!!

Imorgon bär det av till Motala för att hälsa på en vän :) Ska bli riktigt kul att ses igen för det var länge sen nu!

Kram på erMidsommarfina änder :)

Satt nere i hamnen och väntade på några vänner i torsdags och passade då på att fota några änder som gjorde sig midsommarfina :) Tyvärr hann jag inte få upp serien innan helgen men här kommer den!


(bilden är klickbar)

För två år sedan gjorde jag en serie med en fiskmås... den hittar ni här!

Midsommarafton

Hej på er!

Nu är det ny vecka igen och jag har börjat den med en skön PowrWalk och snart ska jag göra mig iordning för en sväng till banken, sjukhuset och kanske stan :)

Midsommar helgen har varit kanon bra, likaså själva midsommarafton! Vi tillbringade dagen med både familj och vänner :)Det blev först lunch hemma hos älsklingens päron innan det bar av till Lugnås för firande med massa härliga vänner. Det blev kubbspel, tre-kamp med pilkastning, kast med liten boll och golf, grillning, mys, singstar och dans på altanen! Kan det bli bättre?!Under gårdagen spenderade vi några timmar uppe vid Vristulven för att sedan ta en fika med Christians mormor och morfar innan vi åkte hem igen och upptäckte att vi fått årets första bebis :) Sååå söt! Kanske kommer bilder sen... Kvällen spenderads med två goda vänner :) Blev en glass i hamnen och sedan film!

Kram på er!


Vad tycker ni?

Det blev en uppfriskning av bloggdesignen!
Trivs fortfarande med stilen och färgerna från förra så fick bli nya bilder och lite somriga blommor, fjärilar och fåglar...

Vad tyckern ni, vilken är finast?

 

här är även men första egna header :)tänk vad man har utvecklats trots att jag inte har några stora kunskaper...

Kram

Kanske...kanske inte...

Hej bloggen!

Var otroligt länge sedan jag bloggade, närmare bestämt ett och ett halvt år sedan... nästan exakt...
Jag vet inte riktigt hur det kommer bli framöver... kanske är det dags att ta upp bloggandet igen, kanske blir det bara en sommar visit här på bloggen eller så kanske det inte blir något alls...

Men just nu dök blogg suget upp och varför inte lyssna på det och skriva ett litet inlägg?!
Risken är att dte blir massa uppdateringar på en gång och sedan inga igen men då har jag ju alla fall dom dokumenterade :)

Vi får se vad som händer men kan ju avslöga att jag även är sugen på lite bloggdesign :)

Sommar kram Johanna

RSS 2.0