Uppdatering

Oj vad länge sen det var jag skrev nu… men som jag skrivit tidigare så kommer mitt bloggande vara mer sporadiskt och i perioder i fortsättningen och jag kommer även tillåta det att bli så för att inte få tillbaka känslan av att vara tvungen att uppdatera hela tiden och då tappa suget igen…

Sedan jag skrev sist har det hänt en hel del :) inte minst på jobbet vilket är en stor bidragande faktor till att jag inte skrivit…

Förra fredagen var jag på After Work. Det var mycket trevligt, med god och fräsch mat, god dryck och trevligt sällskap! Tanken var att vi bara skulle gå dit och äta gott och snacka lite skit :) men väl där träffade vi massa annat trevligt folk som fick oss att gå vidare! Så kvällen blev bra mycket senare än runt tiotiden för mig och Jessie! Och bra många fler drinkar än vad som var tänkt blev det också men gud så roligt vi hade det!

I torsdags hade jag en trevlig kväll med söta Jessie igen, då blev det tjejkväll med modevisning… ångrar att jag inte tog med mig kameran men ibland är man efterklok!

Sen har det som sagt varit två veckor mer än fulla av jobb, men den här helgen (mer om den i ett senare inlägg) har jag än så länge hållt mig från jobbandet, men blir till att sätta sig en stund i eftermiddag...och imorgon drar det igång igen… skönt att det snart är påsk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0