Rosa, blå ochcosmo :)

Ligger i soffan och små slöar lite… riktigt skönt med en söndag utan att behöva tänka på alla måsten inför veckan :) sådana här söndagar borde man ha oftare!

Kvällen blev riktigt lyckad igår med trevligt sällskap, god mat, goda drinkar, snygga skor och massa dans!

Vi började med Indisk mat och lite vin innan Eve bjöd på den första drinken, en rosa goding. Sedan var det min tur och då blev det en god liten blå smurf, är nog enda drinken jag kan göra :p Vid åtta tog vi bussen till Skövde där vi gick in på en mysig bar i närheten av Bogrens och tog varsin Cosmopolitan, vad kan passa bättre än en Cosmopolitan när man ska på High Heels Party? Vi blev två av de lyckliga nittionio första som både fick Goodiebag och skor :) ska bli spännande att se vilka par jag får på posten sen… man fick välja ut tre favoriter bland montrarna. Tror dok inte att vi var så många som hundra stycken utan alla tjejer som hittade dit fick nog välja ett par – bra för oss men mindre bra för arrangörerna kan jag tänka mig. Sedan drog Hela huset gungar igång och vi dansade loss resten av kvällen!

Idag har det varit underbart väder igen, tog en promenad tidigare under dagen men även denna gång utan kamera… Var skönt att få komma ut i friska luften och promenera, hoppas på många turer i veckan när jag är hemma :)

 

Dom goda drinkarna och fina skorna igår fick mig att gå in på cdon.se och kolla efter Sex and the city boxen igen och upptäckte då till min glädje att det är 50% på den. Så nu är den äntligen hemklickad efter att ha stått på önskelistan i många år…


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0