Solen skiner...

himlen är blå, vad det är skönt att leva då :)

Har nyss kommit hem från en sväng ute i sköna solen med Frida och Loke :) innan dess var vi på hus visning!Tänk att man alltid ska känna sig så lurad när man kommer på visning, är nästan aldrig som man tänkt sig utifrån bilder och ritningar. Det var så oerhört litet i hela huset och i källaren ja där hade nog älsklingen nästan slagit i huvudet i taket… hmm… men vad gör det garaget och uppfarten var ju redan för liten så vi hade inte ens tänkt att åka dit :p

Och med det här underbara vädret kan man ju inte hänga läpp! Blir lite sugen på att gå ut och fota men tror jag blir inne lite nu… håller på och gör ett eget frö-knäcke som jag smakade på på jobbet i förra veckan så otroligt gott men hade inget majsmjöl hemma å provar med sojamjöl, får se hur det går!

Sedan får jag nog ta tag i dagens i-landsproblem… ska ut med goa Evelina ikväll och vet inte vad jag ska ha på mig :s VI ska till Skövde på High Hells Party så höga klackar är väl ett måste men kan ju vara bra att ha något mer på sig än det… eller?!
Någon som har lite idéer? Funderar på mina chinos men vad ska jag ha upptill?

Ha en underbar helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0