Hotell Timell - del 1

Tänkte jag skulle ta och berätta lite om vårt Stockholms äventyr… tyvärr är datorn lite seg så orkar bara fixa med en bild idag så får dela upp berättandet lite! Då blir det inte lika långt inlägg heller och det är ju bra :)
Brukar inte redigera så mycket med bilderna eftersom jag gillar dom obearbetade men har fogat samman dem och beskurit samt lagt till texten och bara det tog en evighet… dags att rensa datorn lite tro?!

Nog tjatat om det…
När vi kom upp till Stockholm och checkat in på hotellet fick vi en välkomstdrink och blev välkomnade av Timell, sedan var det ett litet uppträdande av en tjej som ännu inte slagit igenom helt innan vi slog oss ner för en smarrig buffé. Det var mat i massor och även alkohol :p Vi hamnade ihop med två härlig personer från Linköping så hade riktigt trevligt vid bordet!
Efter maten blev det uppträdande av Patrik Isaksson, inte favoriten direkt men när vi stod där ca. hundra personer som alla var laddade till tusen av förväntan blev stämningen kanon. När han spelat klart drog vi oss tillbaka till hotellrummet för välbehövlig sömn då vi arbetat hela veckan och skulle upp 04.45 nästkommande dag. Men för nattugglorna som orkade vara vakna fortsatte festen in på små timmarna med fri bar och uppträdande av Saade.


Kommentarer
Postat av: Mammis

Duktigt...nu ä Du på G :P

väntar med spänning på fortsättningen...

Kramis från mamma

2011-01-06 @ 22:34:23
URL: http://wildadog.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0