Vill ni ha hjälp? Lägg er här bredvid...

Är hemma idag med… men kände mig mycket bättre idag så började fundera på att jobba imorgon, samtidigt insåg jag att jag var tvungen att inhandla några små nödvändigheter och tänkte att då slår jag två flugor i en smäll. Handlar och känner samtidigt hur det fungerar med ryggen att göra något annat än att vara hemma och byta positioner hela tiden.

Nu är det gjort och jag kan ju säga att det inte var någon höjdare :( så nu är jag osäker igen på hur jag ska göra… men har som tur är söta Anna som ska ta med böcker hem till mig ifall jag blir hemma imorgon med.

Hade precis en diskussion med Frida om hur jag ska göra imorgon, vilken blev riktigt spännande ;) Berättade då att om jag bestämmer mig för att vara hemma har jag i alla fall böcker…

Frida 14:42
spännande, hemläxa :)

Johanna 14:43
Kan ju vara bra att planera lite när man är hemma... här kan jag ju jobba liggandes :)

Frida 14:43
får man inte de på kontoret

Johanna 14:43
haha jag kan ju införa det annars :P

Frida 14:44
svårt med lektioner men

Johanna 14:45
ja det vore ju nått... "jobba på nu jag ska bara lägga mig på golvet lite, behöver ni hjälp så kan ni lägga er här bredvid" nej skulle inte tro det… 

Eller vad säger ni?!

Nej vi får se hur det blir imorgon… är bra trött på att vara hemma och inte få komma igång med allt jag vill på jobbet men samtidigt vill jag inte jobba för tidigt och bli liggandes igen… svårt avgörande!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0