Myshelg!

Snart kommer mamma och töserna hit! Ska bli mysigt att träffa dem igen :) och imorgon ska vi ut till stugan och träffa resten av familjen. Ska bli roligt! Hoppas även på att få lite fina bilder på töserna, specielt på Tindra som inte var med i Västerås när jag tog de här fina korten på Wilda!
Eller vad tycker ni? Visst är hon fin bland blåsipporna!?


Tävling

Har ni sett vilken toppen tävling det är hos Linda just nu?


Bilden är Lindas

Jag är definitivt med och tävlar... åhh vad jag vill vinna detta! Gå in här och var med ni med... men håll tummar och tår för mig :)


Hopp
Har inte bloggat på väldigt länge nu men det är verkligen fullt upp just nu... men det finns ett stort hopp om att jag är tillbaka om en vecka eller två :)

Björkar

Hjälp vad svårt det är att vet vad man ska ta på sig, fint väder men ändå ganska kallt ju... jag har precis slängt på mig ett par långkallingar hellre för varm än för kall!
Ska nämligen ge mig ut och fota två timmar nu ikväll :) Ska bli otroligt roligt och spännande att se vad vi hittar på som motiv! Förra helgen fick denna nyutslagna fina björk agera modell framför sjön ;)

Vilken gillar ni mest? Den med mer eller mindre grenar? Jag kan inte bestämma mig för vilken jag gillar bäst... gillar oskärpan på skogen bakom på den första bäst men gillar att det är massa löv och grenar mer huller om buller på den andra och inte bara en gren i fokus... hmm...

Vår- och höstblad

När jag var uppe vid sjön förra helgen kom jag på att jag fotat höstblad när vi tog upp båten i oktober så försökte minnas vart jag fotade och hitta samma kvist men med nya vackra knoppar... lyckades hitta stället och fick med den lilla ön i bakgrunden på de båda dock med olika långt skärpedjup vilket gör att skillnaderna i bilderna blir fler vilket på ett sätt är synd. Hade varit roligt att få "precis samma" bild men under olika årstider!Vad tycker ni? Gillar ni vårfärgerna eller höstfärgerna mest?

Kedjor

Oj nu har jag inte skrivit på ett tag igen men värme och det fina vädret har inte gjort det så lockande att sätta sig vid datorn :-P

Som jag skrev i förrförra inlägget tillbringade vi måndagen uppe vid sjön… vi solade, jag rättade och planerade, båten åkte i sjön och självklart fotade jag en del. Så tänkte bjuda på några båt inspirerade bilder från i måndags!

Veckan har fortsatt bra sen dess… i tisdags drog jobbet igång och det var roligt att träffa ungarna igen som även de var glada och utvilade från Påsklovet. På onsdagen följde jag med Jessie på bio. Var jätte mysigt med bio mitt i veckan, det borde man göra oftare :)

Vi såg ”Wather for Elephants” en riktigt fin film som hade allt, lycka, sorg, humor, hemskheter, vackra miljöer och fängslande historier! Rekommenderar den varmt! På fredagen åkte jag och köpte blommor till balkongen efter jobbet och tog sedan en promenad till lekparken för att möta upp vänner med barn och njuta lite av solen! På kvällen fick det bli middag ute så vi kunde sitta på en solig altan! Igår på Valborg hade vi två vänner här med deras två goa pojkar! Var en mycket mysig kväll!

Det fina vädret har fortsatt hela veckan med undantag från en mini skur i går kväll och en skur idag. Dock har det blåst väldigt kallt idag. Var ute med mina stavar på en promenad i ”morse” gav mig iväg på min lilla tur som tillviss del går utmed sjön men fick vända om och gå samma väg tillbaka för det blåste allt för kallt. Idag har det även varit marknad här i stan så vi var nere en snabb sväng förut idag, är tradition att gå där även om det är samma varje år :-P


RSS 2.0